Beurs “Eigen huis (ver)bouwen + inrichten” bezocht

Afgelopen vrijdag heb ik in de Jaarbeurs in Utrecht de beurs “Eigen huis (ver)bouwen + inrichten” bezocht. Het was een inspirerende beurs waar allerlei bedrijven aanwezig waren die van toepassing zijn op de bouw- en verbouw van een woning. Denk hierbij aan architectenbureau’s, keukenleveranciers met o.a. prachtige fornuizen van het Franse merk  “Lacanche”, serre/lichtstratenbouwers (Niek Roos, prachtige serres en lichtstraten), open haarden, interieuradviesbureau’s, sanitairspecialisten, aannemers (Mi Casa, Belgisch bedrijf, erg mooie ontwerpen!) én dit jaar voor het eerst een Tuinpaviljoen.

Dit Tuinpaviljoen bestond uit diverse modeltuinen die werden omringd door allerlei tuinspecialisten en tuin gerelateerde bedrijven. Mijn favoriet was de tuin direct bij binnenkomst  (Svensk Gardning): een sobere tuin van enorm veel buxusbollen rondom een prachtige L-vormige loungebank van het mooie Nederlandse designmerk Borek. Op deze bank lagen een heleboel kussens in pasteltinten. Op de wederom prachtige salontafel die erbij stond stonden een heleboel glazen windlichten met brandende kaarsen. Dit bewijst weer eens hoe mooi  eenvoud kan zijn!

Een strakke grijze zwemvijver completteerde het geheel samen met twee supermoderne buitendouches van geborsteld RVS (Jee-O, eveneens een Nederlands lifestyle-label).

Ook ben ik aangeschoven bij de lezing van Ingrid van der Aa, van de Styling Concepts Group, het instituut waar ik zelf mijn opleiding verkoopstyling heb gevolgd. Haar lezing had als titel: “VERKOOPSTYLING LOONT”.

Hierin legde zij het publiek uit waarom het zo belangrijk is om je te koop staande woning op de juiste manier te presenteren. Aan de hand van foto’s en voorbeelden werden de toeschouwers enthousiast, vooral bij het voorbeeld van de woning die na verkoopstyling hoger getaxeerd werd en met 21.000 euro winst werd verkocht! Het is goed dat deze lezingen gehouden worden om het vak verkoopstyling onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Het is namelijk nog niet bij iedereen bekend.

Zie de foto’s van de beurs ter inspiratie!

 

Deel dit bericht gerust met vrienden en/of bekenden en/of plaats een reactie!