Presentatie op de Open Coffee Leiden!

Vandaag heb ik samen met Joyce Goudswaard (tuinontwerpster uit Leiden) een presentatie gegeven bij de Open Coffee Leiden. De Open Coffee Leiden is een hele gezellige en toegankelijke netwerkbijeenkomst die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt in “de Nieuwe Energie” in Leiden. De organisatoren Marike van IJssel en Francis van Kleeff zijn altijd heel enthousiast en inventief. Vandaag hadden ze bijvoorbeeld paaseieren verstopt, met een boodschap die inspirerend is voor ondernemers.

Onze presentatie die over de  “Crisis als Kans” mocht gaan, hadden wij omgedoopt  tot “Huidige markt biedt Kansen” . Dit omdat we genoeg hebben van dat C-woord! Deze presentatie ging over onze recente samenwerking. Wij blijven allebei werken voor ons eigen bedrijf maar bieden onze klanten, indien gewenst, een totaalpakket aan. Hierdoor wordt interieur en exterieur op elkaar afgestemd, wat een meerwaarde biedt voor de klant.  Zowel het kleurgebruik als de stijl en ook de zichtlijnen worden meegenomen in het ontwerp. We hopen zo in te spelen op de markt en stellen ons flexibel op. De klant is tenslotte koning!