Een woning uit nalatenschap meubileren

Onlangs kreeg ik weer een aantal woningen aangeboden uit nalatenschap. Dit zijn voor mij altijd opdrachten die me raken. Nabestaanden hebben de taak om, al dan niet samen, de woning te ontruimen en dit gaat vaak gepaard met emoties. Geen ouderlijk huis meer hebben is heftig, ook al heb je soms vrede met het afscheid. Mijn taak is dan te adviseren op het gebied van verkoopstyling en vaak ook meubelverhuur. Het is fijn als de betrokkenen inzien dat een relatief kleine investering van grote betekenis kan zijn bij een succesvolle verkoop. Ik heb nu al zoveel woningen mogen meubileren dat ik met zekerheid durf te stellen dat het werkt. Mensen kunnen niet door een inrichting heenkijken die vol of zeer gedateerd is. Ze krijgen er geen goed gevoel bij en dat gevoel is juist essentieel bij de aankoop van een woning. Maak hier dus gebruik van, hoe commercieel dit ook klinkt. Het geeft rust als de woning snel verkocht wordt, er kunnen knopen doorgehakt worden en nieuwe stappen gezet. Het verdriet wordt er niet minder door maar een woning die langdurig te koop staat met afnemende bezichtigingen en een navenante prijsverlaging is ook pijnlijk. Graag help ik bij de verkoop, bel me gerust voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *