MEUBELVERHUUR

Meubelverhuur is interessant als uw woning  leeg staat of gemeubileerd is met een gedateerde inrichting. Dit laatste kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een woning uit nalatenschap (zie ook mijn blog hierover). Ook komt het voor dat de bewoner(s) bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis verhuist en niet alle meubels mee kan nemen. Een goede oplossing is dan te kiezen voor meubelhuur. Een leegstaande woning of een woning die niet is ingericht naar de huidige maatstaven is namelijk lastig te verkopen. Kijkers hebben de grootste moeite om hun eigen meubels te zien staan ook al denken ze van wel. Uit onderzoek is gebleken dat maar een heel klein percentage dit kan. Indien u voor meubelhuur kiest dan wordt uw gehele woning eigentijds ingericht, passend bij de doelgroep en de woning zelf.

 

Meubelverhuur creëert een groot psychologisch effect in tegenstelling tot een leegstaande woning: men wordt a.h.w. verliefd op de woning door de sfeer. Maak hier dus gebruik van en verkoop uw woning sneller tegen een goede prijs.

 

WERKWIJZE Meubelverhuur: Voorafgaand aan de levering van de meubels en accessoires breng ik een bezoek aan de woning. Ik geef advies over eventuele verbeterpunten. Vervolgens maak ik foto’s en bepaal welke inrichting en indeling het beste past bij de doelgroep en de woning. De levering kan op korte termijn plaatsvinden.

TARIEF: op aanvraag*

WERKWIJZE All-In pakket: Ik kom bij u langs om de woning te bekijken. Vervolgens bespreek ik met u wat uw wensen zijn en maak foto’s van de ruimtes. Het All-In pakket bestaat uit het volledig voor mijn rekening nemen van alle werkzaamheden die ik nodig acht voor de verkoop. Het bestaat in ieder geval uit een verkoopstyling advies en meubelverhuur inclusief accessoires. Ook, indien noodzakelijk, behoort ontruimen, eventueel schilderwerk, schoonmaak, renovatie, tuinonderhoud etc. tot de mogelijkheden. U geeft mij de sleutel en het vertrouwen en ik neem het volledige project voor u uit handen. Ik streef hierbij naar een zo kort mogelijke termijn van oplevering. Ik vertel u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

TARIEF All-In pakket: op aanvraag*

*buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,35 per km en eventuele parkeerkosten. Vanaf een uur reistijd van Oegstgeest wordt een vergoeding van €40 in rekening gebracht. 

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op. U kunt mij mailen of bellen 06 46 41 66 55.