MEUBELVERHUUR

Meubelverhuur is interessant als je woning  leeg staat. Een leegstaande woning is namelijk lastig te verkopen. Kijkers hebben de grootste moeite om in een lege woning hun eigen meubels te zien staan ook al denken ze van wel. Uit onderzoek is gebleken dat maar een heel klein percentage dit kan. Indien je voor meubelhuur kiest dan wordt je woning eigentijds ingericht passend bij de doelgroep en de woning zelf.

De kans op verkoop wordt aanzienlijk vergroot door een leegstaande woning te meubileren.

Meubelhuur
Meubelhuur is mogelijk voor zowel leegstaande woningen als modelwoningen. Ook adviseer ik het regelmatig bij woningen uit nalatenschappen als het interieur sterk gedateerd is of heel uitgesproken.  Het kan dan zinvol zijn de woning te (laten) ontruimen en eventueel met zo weinig mogelijk kosten op te knappen. De kosten vallen in het niet bij de baten. De woning wordt voorzien van meubels en accessoires, ongeacht de grootte van de woning. Dit is inclusief vervoerskosten en verzekering.
Duur: 3, 6 of 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging per maand.

Vooraf breng ik een offerte uit. Zodra je akkoord gaat en de kosten vooraf hebt betaald plannen we in onderling overleg een afspraak in voor de levering en styling. Prijs op aanvraag.

Het (tijdelijk) meubileren van een woning voor gebruik
De woning (1 masterbedroom en 2 kinderkamers) wordt voorzien van meubels die functioneler zijn en met echte bedden i.p.v. vouwbedden, accessoires en keukeninrichting , de zgn. “CenterParcs” inrichting ( inclusief: o.a. kopjes, theedoeken, koffiezetapparaat en waterkoker).
– De huurprijs is voor 3 maanden (incl.vervoerskosten).
– Na 3 maanden is verlenging per maand mogelijk. Ook hierbij ontvang je een offerte en zodra deze geaccepteerd is en betaald, kan er overgaan worden tot levering.

Kilometervergoeding: buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,35 per km.

 

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij mailen of bellen 06 46 41 66 55.