MEUBELVERHUUR

Meubelverhuur LeidenMeubelverhuur is interessant als uw woning  leeg staat of gemeubileerd is met een gedateerde inrichting. Dit laatste komt vaak voor bij een woning uit nalatenschap (zie ook mijn blog hierover). Een goede oplossing is dan te kiezen voor meubelhuur inclusief accessoires. Een leegstaande woning of een woning die niet is ingericht naar de huidige maatstaven is namelijk lastig te verkopen. Kijkers hebben de grootste moeite om hun eigen meubels te zien staan ook al denken ze van wel. Uit onderzoek is gebleken dat maar een heel klein percentage dit kan. Indien u voor meubelhuur kiest dan wordt uw woning eigentijds ingericht passend bij de doelgroep en de woning zelf. U vergroot dan de kans tot een snelle verkoop enorm. Het begint al op internet bij de zoektocht naar een woning. Wordt de potentiële koper getriggerd door de foto’s dan wordt er een bezichtiging gepland. Een optimale presentatie is dus van essentieel belang.

De kans op verkoop wordt aanzienlijk vergroot door een leegstaande woning te meubileren of  een ingerichte woning met een gedateerde inrichting te ontruimen en te meubileren met meubels en accessoires passend bij de doelgroep en de woning.

TARIEF MEUBELVERHUUR: prijs op aanvraag
De gehele woning wordt voorzien van meubels en accessoires, ongeacht de grootte van de woning. Dit is inclusief vervoerskosten, verzekering en styling. Duur: 1 maand met de mogelijkheid tot verlenging per maand.

TARIEF VERKOOPSTYLING ADVIES: €195,00 excl. btw. Er vindt altijd een verkoopstyling advies plaats voorafgaand aan de meubelverhuur. Ik bekijk de gehele woning zowel binnen als buiten en neem foto’s. Vervolgens bespreek ik met u de mogelijkheden en breng een offerte uit. Zodra u hiermee akkoord gaat plannen we in onderling overleg een afspraak in voor de levering van de meubels/accessoires en de styling.

Kilometervergoeding: buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,35 per km.

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op. U kunt mij mailen of bellen 06 46 41 66 55.