Referenties

Mijn doel is tevreden klanten, dankuwel voor het vertrouwen.

“De Huizenzuster heeft ons geweldig geholpen om in een wat lastige tijd ons huis te verkopen. Ze kon ons huis snel en volledig inrichten zodat het huis er toch gezellig ingericht uit zag nadat we al verhuisd waren. Kort schakelen nadat het huis verkocht was om te zorgen dat de volledige inrichting weer snel leeg was was ook geen probleem. Kortom een absolute aanrader!”
Bas V, Oegstgeest
“Trudy furnished our empty house in Oegstgeest to make it attractive to sell. She brought great expertise, very tasteful furniture, and styled all rooms by herself. The results were amazing - we saw an immediate increase in viewings that directly led to the sale of our house. She also offered advice on painting and general styling that was really welcome.Trudy personally was a true pleasure to work with. Super friendly and very responsive to all messages which was very much appreciated!We wouldn't hesitate to recommend Trudy and De Huizenzuster!!”
Neil, Oegstgeest
“Heel veel dank voor de ondersteuning bij de verkoop van het appartement van mijn ouders. Je hebt het proces fantastisch en voor ons zorgeloos begeleid. Van het opknappen, schilderen van het appartement tot de tijdelijke herinrichting en alle afstemming met de makelaar. Door al jouw inspanningen heeft het proces van start tot de uiteindelijke verkoop minder dan een maand in beslag genomen. Ik kan je aan iedereen aanbevelen. Nogmaals dank.”
Paul, Noordwijk
“Wij wilden het huis van mijn, helaas overleden, vader verkopen. Omdat zijn meubels erg gedateerd waren hebben we het huis leeggehaald en De Huizenzuster ingeschakeld. Het contact met Trudy was erg prettig. Ze was vriendelijk, opgewekt en dacht goed mee. Ze kon op korte termijn langskomen en heeft het volledige huis modern, licht en stijlvol ingericht. We hebben binnen een week meerdere biedingen gehad en konden het huis dus snel verkopen. Ook het weer weghalen van de meubels ging soepel. Trudy, hartelijk dank voor je hulp!”
Sylvia, Delft
“Na volledige renovatie hebben wij een vrijstaande villa zonder inrichting te koop gezet (in de hogere prijsklasse) op Funda. We kwamen er al snel achter dat een kale woning zonder inrichting simpelweg minder snel / goed verkoopt dan een ingericht huis met interieur/meubels, dus we hebben Trudy ingeschakeld om het huis in te richten en beter verkoopklaar te maken. Ze heeft ons voorzien van een kundig verkoopstyling advies en we hebben via Trudy luxe meubels/interieur kunnen huren om de woning passend bij de prijsklasse in te richten wat ze optimaal heeft gedaan. Dit was allemaal binnen zeer korte termijn geregeld. Een week later was het huis namelijk volledig ingericht waarna nieuwe foto’s genomen konden worden door de fotograaf en waarna de woning opnieuw aangemeld kon worden op Funda. We waren dan ook zeer verheugd om te zien dat er direct een aantal nieuwe bezichtigingen werden aangevraagd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een verkoop binnen een maand! Veel dank Trudy!”
Paul M, Oegstgeest
“Na mijn huis compleet leeg te hebben gehaald gaf ik de opdracht aan Trudy voor een volledige verkoopstyling en -inrichting/meubelverhuur. Ik koos voor haar omdat ik verwachtte dat zij mij een persoonlijker contakt en een persoonlijkere service kon bieden dan anderen, en dat heeft zij helemaal waargemaakt. Op zaterdag stond het huis op Funda, en op dinsdag werd het huis al tijdens de eerste bezichtiging (en boven de vraagprijs) verkocht. Ik heb de investering er dan ook dubbel en dwars uitgehaald.”
Eric R, Leiden
“Wow! The house looks amazing!! Thank you so much! I’m almost not sure anymore if I want to move out :), great job! Best regards – Dear Trudy, I am happy to tell you that the house is as good as sold! We got the offer ca 10 days after the open house day. Now we signed the contract and by end May the sale should be fixed. Thank you!”
A. S., Rijnsburg
“Sinds vorige week vrijdag staat ons huis op Funda. Afgelopen dinsdag kregen we kijkers, die vandaag weer kwamen. En, ze hebben een goed bod gedaan dat we hebben geaccepteerd. Goed he? Mede dankzij jouw advies! Dankjewel.”
Liesbeth Kuiper, Warmond
“Na het overlijden van onze vader hebben we Trudy ingeschakeld voor het gereedmaken van zijn appartement te Leiden voor verkoop. Een modernisering en verfrissing door het plaatsen van onder meer meubilair was nodig om de juiste doelgroep te bereiken. Dat is geweldig uitgepakt. Er waren niet alleen meer bezichtigingen dan verwacht maar bijna iedereen ondervond de noodzakelijke “click” wat bij de aankoop van een huis zo belangrijk is. Nee, het meubilair kan niet worden meeverkocht moesten we een aantal keren melden. Gewoon dus een goede, aansprekende styling wat mede tot een vlotte verkoop heeft geleid. Een volgende keer zouden wij graag Trudy’s vakkundige hulp weer inroepen.
Joris de Wringer, Leiden
“We zijn erg dankbaar voor je professionele hulp bij het verkoop klaar maken van ons huis. We wilden een beetje vaart maken omdat we voor het nieuwe huis op tijd geld vrij wilden maken,  ons huis moest binnen enkele maanden verkocht worden.

Ons huis was meer een pakhuis van ontelbare zaken, chaotische opeenstapelingen van dingen. Ik werd er zelf ook letterlijk moe van. Jij kwam op een middag kennis maken en je ging meteen ons huis door. Je wees globaal wat er veranderd moest worden en ging soms heel gedetailleerd in op wat er op een plek nog wel mocht zijn. Voor mij waren de aanwijzingen voldoende om daarmee keihard aan de slag te gaan. We hebben een container gehuurd met verhuizers en ze hebben heel veel van onze eigendommen ingepakt en opgeslagen. Daarna zag ik pas goed wat er allemaal nog meer moest gebeuren: opruimen, reparaties en schilderwerk. We hebben een schilder, een tuinman en een klusjesman aan het werk gezet. Ook hebben we een vinyl vloer laten leggen en een nieuwe tafel gekocht. De architectuur van het huis werd steeds meer zichtbaar en die is uiteindelijk de blikvanger geworden, de spullen in het huis zijn er alleen nog maar om dat beeld te ondersteunen.

Dankjewel, Het gaf zo veel voldoening eindelijk het huis te zien zoals het kon zijn. Ik ga in het volgende huis gebruik maken van wat ik geleerd heb.”
Erica, Oegstgeest
“We hebben gekozen voor De Huizenzuster.nl omdat we naast verkoopstyling adviezen voor het interieur, ook adviezen wilden om het erf aantrekkelijker te maken. Iets dat we misten bij andere verkoopstylisten. Trudy bekeek elke ruimte en gaf gerichte adviezen. Over verfkleuren, ruimtelijkheid en indeling van de ruimten. Hierbij maakt ze zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die er al zijn of die ergens ongebruikt op zolder staan, maar wel passend in haar plannen. Hierdoor werden de kosten beperkt. Per ruimte kregen we een gedetailleerde beschrijving. Ook voor buiten gaf ze adviezen: kleuradvies voor het verfwerk, welke zaken als storend kunnen worden gezien door potentiële kopers en wat verder nog verfraaid kon worden.

Trudy heeft ons met haar verkoopstyling-adviezen net dat zetje gegeven dat nodig was om met andere ogen naar ons huis te kijken. De meest belangrijke les was: de kunst van het opruimen en weglaten (ruimte maken). Dat hebben we overal doorgevoerd en daarbij ons eigen tintje toegevoegd. Door haar adviezen zagen we ineens zelf ook veel (en soms andere) mogelijkheden. Het resultaat is voor onszelf en iedereen die onze inrichting kende VERBLUFFEND MOOI!! Ondanks dat we ons huis gaan verkopen zijn we weer verliefd op ons eigen huis geworden. Dus Trudy, geweldig bedankt!”
Petra, Boerderij Restaurant Op de Brusse, De Heurne
“Trudy heeft ons appartement bekeken en goede adviezen gegeven om ons appartement verkoopklaar te maken. Wij hebben haar adviezen uitgevoerd en het resultaat is geweldig. De fotograaf kon vervolgens mooie foto’s en een leuke video maken. Binnen 1 dag was er al een afspraak gemaakt voor een bezichtiging.”
Karin Mostert, Leiderdorp
“Mede door jouw inzet, en creativiteit heeft er een grote metamorfose plaatsgevonden bij een bij ons te koop staande villa. Door de eigentijdse styling en inrichting, staat de Villa momenteel volop in de belangstelling bij de consumenten die zich aan het orienteren zijn op de kopersmarkt. Helemaal Top! Super bedankt voor alles!”
Bob Hendriks Makelaardij, lid NVM, Eindhoven
“Ons huis stond al enige maanden te koop op Funda. Om de verkoop van een impuls te voorzien besloten wij dat het de hoogste tijd werd om op zoek te gaan naar verkoopstyling advies. Via internet hebben wij toen contact gezocht met Trudy van dehuizenzuster.nl. Na een kort en leuk gesprek via de telefoon was het gevoel meteen goed. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Nadat wij zo’n beetje alle adviezen van Trudy hadden opgevolgd verkochten we ons huis twee weken later! Trudy, nogmaals bedankt, ook voor je enthousiasme en enorme betrokkenheid.”
Fam. Schouten, Leiderdorp

“Een woning aankopen is emotie, maak hier dus gebruik van."

Trudy Langeveld, eigenaresse van De Huizenzuster
06 46 41 66 55
trudy@dehuizenzuster.nl

Search