REFERENTIES

Dank voor het vertrouwen!

Na volledige renovatie hebben wij een vrijstaande villa zonder inrichting te koop gezet (in de hogere prijsklasse) op Funda. We kwamen er al snel achter dat een kale woning zonder inrichting simpelweg minder snel / goed verkoopt dan een ingericht huis met interieur/meubels, dus we hebben Trudy ingeschakeld om het huis in te richten en beter verkoopklaar te maken. Ze heeft ons voorzien van een kundig verkoopstyling advies en we hebben via Trudy luxe meubels/interieur kunnen huren om de woning passend bij de prijsklasse in te richten wat ze optimaal heeft gedaan. Dit was allemaal binnen zeer korte termijn geregeld. Een week later was het huis namelijk volledig ingericht waarna nieuwe foto’s genomen konden worden door de fotograaf en waarna de woning opnieuw aangemeld kon worden op Funda. We waren dan ook zeer verheugd om te zien dat er direct een aantal nieuwe bezichtigingen werden aangevraagd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een verkoop binnen een maand! Veel dank Trudy!                         P.M., Oegstgeest

We hebben gekozen voor De Huizenzuster.nl omdat we naast verkoopstyling adviezen voor het interieur, ook adviezen wilden om het erf aantrekkelijker te maken. Iets dat we misten bij andere verkoopstylisten. Trudy bekeek elke ruimte en gaf gerichte adviezen. Over verfkleuren, ruimtelijkheid en indeling van de ruimten. Hierbij maakt ze zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die er al zijn of die ergens ongebruikt op zolder staan, maar wel passend in haar plannen. Hierdoor werden de kosten beperkt. Per ruimte kregen we een gedetailleerde beschrijving. Ook voor buiten gaf ze adviezen: kleuradvies voor het verfwerk, welke zaken als storend kunnen worden gezien door potentiële kopers en wat verder nog verfraaid kon worden.

Trudy heeft ons met haar verkoopstyling-adviezen net dat zetje gegeven dat nodig was om met andere ogen naar ons huis te kijken. De meest belangrijke les was: de kunst van het opruimen en weglaten (ruimte maken). Dat hebben we overal doorgevoerd en daarbij ons eigen tintje toegevoegd. Door haar adviezen zagen we ineens zelf ook veel (en soms andere) mogelijkheden. Het resultaat is voor onszelf en iedereen die onze inrichting kende VERBLUFFEND MOOI!! Ondanks dat we ons huis gaan verkopen zijn we weer verliefd op ons eigen huis geworden. Dus Trudy, geweldig bedankt!

Petra, Boerderij Restaurant Op de Brusse, De Heurne

Trudy heeft ons appartement bekeken en goede adviezen gegeven om ons appartement verkoopklaar te maken. Wij hebben haar adviezen uitgevoerd en het resultaat is geweldig. De fotograaf kon vervolgens mooie foto’s en een leuke video maken. Binnen 1 dag was er al een afspraak gemaakt voor een bezichtiging.

Karin Mostert, Leiderdorp

Na mijn huis compleet leeg te hebben gehaald gaf ik de opdracht aan Trudy voor een volledige verkoopstyling en -inrichting/meubelverhuur. Ik koos voor haar omdat ik verwachtte dat zij mij een persoonlijker contakt en een persoonlijkere service kon bieden dan anderen, en dat heeft zij helemaal waargemaakt. Op zaterdag stond het huis op Funda, en op dinsdag werd het huis al tijdens de eerste bezichtiging (en boven de vraagprijs) verkocht. Ik heb de investering er dan ook dubbel en dwars uitgehaald

Eric R., Leiden

Ons huis stond al enige maanden te koop op Funda. Om de verkoop van een impuls te voorzien besloten wij dat het de hoogste tijd werd om op zoek te gaan naar verkoopstyling advies. Via internet hebben wij toen contact gezocht met Trudy van dehuizenzuster.nl. Na een kort en leuk gesprek via de telefoon was het gevoel meteen goed. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Nadat wij zo’n beetje alle adviezen van Trudy hadden opgevolgd verkochten we ons huis twee weken later! Trudy, nogmaals bedankt, ook voor je enthousiasme en enorme betrokkenheid.

  Fam. Schouten, Leiderdorp

Wow! The house looks amazing!! Thank you so much! I’m almost not sure anymore if I want to move out :), great job! Best regards – Dear Trudy, I am happy to tell you that the house is as good as sold! We got the offer ca 10 days after the open house day. Now we signed the contract and by end May the sale should be fixed. Thank you!

A. S., Rijnsburg

Beste Trudy, Even laten weten: Sinds vorige week vrijdag staat ons huis op Funda. Afgelopen dinsdag kregen we kijkers, die vandaag weer kwamen. En, ze hebben een goed bod gedaan dat we hebben geaccepteerd. Goed he? Mede dankzij jouw advies! Dankjewel.. Liesbeth

Liesbeth Kuiper, Warmond

Mede door jouw inzet, en creativiteit heeft er een grote metamorfose plaatsgevonden bij een bij ons te koop staande villa. Door de eigentijdse styling en inrichting, staat de Villa momenteel volop in de belangstelling bij de consumenten die zich aan het orienteren zijn op de kopersmarkt. Helemaal Top! Super bedankt voor alles!

Bob Hendriks Makelaardij, lid NVM, Eindhoven