VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling is een concept wat  jaren geleden  in Amerika is ontstaan en is overgewaaid naar Nederland. In Engeland en Amerika is het heel gebruikelijk dat een woning voordat hij op de markt komt bekeken wordt door een verkoop/vastgoed stylist. Het is een techniek om huizen die in de verkoop komen zo optimaal mogelijk te presenteren zodat de woning zoveel mogelijk mensen aanspreekt én voor de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht.

Een optimale presentatie is van essentieel belang bij een snelle verkoop tegen een hoge prijs.

Een tipje van de sluier...het is van belang dat de focus ligt op de ruimte en de mogelijkheden zonder afgeleid te worden door persoonlijke spullen. Depersonaliseren is dus het toverwoord bij verkoopstyling. Een goed onderhouden woning die schoon is nodigt uit. Een afgebladderde voordeur doet vermoeden dat het huis nog wel meer achterstallig onderhoud zal hebben en dat het bod wel lager kan. Hoe minder nadelen de kijker ziet, hoe meer kans u maakt om te verkopen. Schoonmaken, opruimen en de juiste indeling realiseren kosten u energie en tijd maar het resultaat kan verbluffend zijn. Bijkomend voordeel is dat u alle spullen die u niet meer gebruikt, niet hoeft mee te nemen naar de volgende woning.

Goede foto’s zijn van essentieel belang, hierop wordt besloten of men tot een bezichtiging overgaat. De meeste mensen vallen op ruimtelijke, lichte woningen in  neutrale kleuren. Zo kunnen ze goed inschatten hoe hun eigen meubels uitkomen in de ruimte. Hoe minder “minpunten” er zijn aan te merken hoe minder kans is er om te moeten zakken met de prijs.

Ik adviseer u graag op dit gebied en kijk objectief met de ogen van een potentiële koper. U ziet uw woning met andere ogen omdat u aan het huis gewend bent en er herinneringen aan bewaart.

Werkwijze

Ik kom op afspraak bij u langs, gedurende 1,5 à 2 uur, en u laat mij de gehele woning zien.  Daarna bekijk ik zelfstandig alle ruimtes, evenals de buitenruimte, en maak notities. Vervolgens lopen we samen weer door de gehele woning en licht ik alle aandachtspunten toe die een snelle verkoop in de weg zouden kunnen staan. Dit is een mondeling advies. U voert hierbij zelf alle verbeterpunten uit op uw eigen tempo. Ik geef u alle mogelijke tools om tot een succesvolle verkoop te komen.

Het is nu ook mogelijk om online een verkoopstyling advies in te winnen als u niet in de buurt van Oegstgeest woont en/of weinig tijd hebt. Via e-mail of whatsapp ontvang ik graag foto’s en/of filmpjes vanuit diverse hoeken van de ruimten. Vervolgens plannen we binnen 7 werkdagen een telefonische afspraak in waarin ik mijn advies geef.

Tarieven*

VERKOOPSTYLING ADVIES aan huis of online: €195,00 excl. btw.  

*Exclusief €0,35 per km buiten een straal van 10 km en eventuele parkeerkosten, vanaf een uur reistijd vanaf Oegstgeest wordt €40 vergoeding gerekend.

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op. U kunt mij mailen of bellen 06 46 41 66 55