VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling is een bewezen succesvolle methode om een woning dusdanig te stylen zodat de woning een grote groep mensen aanspreekt en snel verkocht wordt tegen een zo’n hoog mogelijke prijs. Het is een concept wat  jaren geleden in Amerika is ontstaan en inmiddels is overgewaaid naar Nederland.

Op internet start de zoektocht naar een woning. Daarom is het van essentieel belang dat uw woning hier zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt: ruimtelijk, licht en eigentijds ingericht waarbij de pluspunten van de woning worden uitgelicht. Op de foto hiernaast ziet u het resultaat.

 

Een optimale presentatie, in de vorm van goede foto’s op Funda, is van essentieel belang bij een voorspoedige verkoop.

Een tipje van de sluier...het is van belang dat de focus ligt op de ruimte en de mogelijkheden zonder afgeleid te worden door persoonlijke spullen. Depersonaliseren is dus het toverwoord bij verkoopstyling. Een goed onderhouden woning die schoon is nodigt uit. Een afgebladderde voordeur doet vermoeden dat het huis nog wel meer achterstallig onderhoud zal hebben en dat het bod wel lager kan. Hoe minder nadelen de kijker ziet, hoe meer kans u maakt om te verkopen tegen een goede prijs. Schoonmaken, opruimen en de juiste indeling realiseren kost u energie en tijd maar het resultaat kan verbluffend zijn. Bijkomend voordeel is dat u alle spullen die u niet meer dienen niet hoeft mee te nemen naar de volgende woning.

Ik adviseer u graag op dit gebied en kijk objectief met de ogen van een potentiële koper. U ziet uw woning met andere ogen omdat u aan het huis gewend bent en er herinneringen aan bewaart.

Werkwijze:

Ik kom op afspraak bij u langs, gedurende 1,5 à 2 uur, en u laat mij de gehele woning zien. Daarna bekijk ik zelfstandig alle ruimtes, evenals de buitenruimte, en maak notities. Vervolgens lopen we samen weer door de gehele woning en licht ik alle aandachtspunten toe die een snelle verkoop in de weg zouden kunnen staan. Dit is een mondeling advies. U voert hierbij zelf alle verbeterpunten uit op uw eigen tempo. Ook is het mogelijk dat ik u in contact breng met bedrijven die het werk uit handen kunnen nemen. Ik geef u alle mogelijke tools om tot een succesvolle verkoop te komen.

Tarief:

VERKOOPSTYLING ADVIES: €195,00 excl. btw*.  

*Exclusief €0,35 per km buiten een straal van 10 km van Oegstgeest en eventuele parkeerkosten. Vanaf een uur reistijd van Oegstgeest bereken ik €40 vergoeding.

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op. U kunt mij mailen of bellen 06 46 41 66 55